TAAM, keurslager

Service hoog in het vaandel sinds 1965

Het team van Keurslagerij Taam staat altijd klaar voor haar klanten. Wij streven altijd naar een zo hoog mogelijke service, hierbij kunt u denken aan: 

  • Vlees en vleeswaren, naar eigen wensen afgesneden 
  • U mag de hoeveelheid van uw product zelf bepalen
  • Wij geven graag tips over bereidingswijze en productbehandeling
  • Inspireren en meedenken
  • Het geven van product­ en achtergrondinformatie
  • Leuke acties 

Wij zijn ook digitaal actief. Neem eens een kijkje op onze website of facebook. www.taam.keurslager.nl Wij zijn blij en dankbaar dat u onze winkel bezoekt en dat willen graag zo houden. Wij staan dan ook altijd open voor ideee╠łn en tips van de klant.

Particulier, bedrijf en Vereniging

Het team van Keurslagerij Taam staat altijd klaar voor onze klanten die onze winkel bezoeken. Ambacht, service, kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Naast de klanten die onze winkel bezoeken leveren wij ook aan kantines in de regio en andere derden.

Zo bevoorraden wij dagelijks de kantines van BOON Edam, Bose Edam/Volendam en Smilde Bakery. Verder leveren wij dagelijks verse broodjes aan Frikkee “the shop” en leveren wij vele producten aan diverse horeca. Naast de directe levering aan derden verzorgen wij ook de catering van een aantal bedrijven, verzorgen wij personeel barbecues en noem het maar op. Dit alles maken wij op maat naar de wensen van een bedrijf.

Keurslagerij Taam is al vele jaren lid van het sponsorteam van EVC (Edamse Voetbal Club), hiernaast verkoopt EVC in de sportkantine ook enkele producten uit onze winkel. Na elk seizoen verzorgen wij ook diverse barbecues voor teams en leden op het EVC complex. Naast de voetbalclub doen diverse andere verenigingen, waaronder de watersport vereniging van Edam ook een beroep op onze verzorgde barbecues.

Directeur VVK Ruud Bakker

Als directeur van de Vereniging van Keurslagers ben ik bijzonder trots op een lid als Johan Taam We zijn blij met bedrijven zoals die van Johan Taam, waar nu ook al de 3e generatie in de zaak zijn steentje bijdraagt. Zo blijft het mooie slagersambacht in goede handen. Het begon in 1970 toen Piet Taam werd toegelaten tot de Vereniging van Keurslagers. Hij heeft jarenlang zijn steentje bijgedragen door zijn inbreng in de Ledenraad van deze Vereniging.

Johan heeft inmiddels het stokje van zijn vader, ook in deze Ledenraad, overgenomen. Dit ambachtelijke bedrijf maakt het nog echt de moeite waard om naar de slagerij te komen; de herkomst van het vlees, de heerlijke zelfgemaakte maaltijden, de worsten uit eigen worstmakerij, allemaal zaken die zo ontzettend belangrijk zijn en het verschil ten opzichte van de supermarkt aangeven. De naam Taam is in Edam niet meer weg te denken en het is dan ook goed om te weten, dat de 3e generatie (Robbert) al weer klaar staat om in de toekomst de zaak voort te zetten.

Ik feliciteer hierbij dan ook Keurslagerij Taam (en gehele familie Taam) met dit 50­jarig jubileum en hoop dat zij nog lang lid mogen blijven van onze Vereniging.

Ruud Bakker

TAAM, keurslager

Hoogstraat 3
1135BZ Edam
0299371751

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten